Sztárok

Tatár Csilla elárulta, miért lépett ki a Sugarbirdből

Néhány nappal ezelőtt, a Sugarbird plágiumbotrányának kirobbanása után jelentette be távozását a márkától Tatár Csilla. Azóta bombázzák őt kérdésekkel: távozásának köze volt-e a botrányhoz? A Mokka műsorvezetője most ismét közösségi oldalán üzent.

Szerda délután rajongói oldalán jelentette be a divatmániás Tatár Csilla, hogy közel egy év után elhagyja a Sugarbird csapatát. Nem okozott nagy meglepetést, hogy mindenki a néhány nappal korábban kirobbant plágiumbotránnyal magyarázta a Mokka műsorvezetőjének döntését, ám Csilla ezt nem erősítette meg. A Nők Lapja Café is próbálta elérni Csillát, hogy meséljen váratlan lépésének okairól, ám nem tudtuk elérni. Most ismét közösség oldalán válaszolt a kérdésekre.

Új időszámítás kezdődik az életében

„Sokan rákérdeztetek a tegnapi posztom miértjére, és úgy illik, hogy válaszoljak a feltett kérdésekre. A Sugarbirddel tavaly kezdtem el együtt dolgozni és az együttműködés első körben egy évre szólt. Január közepén pedig leültünk a csapattal azért, hogy a jövőről beszéljünk. Ezek után közösen döntöttünk úgy, hogy nem folytatjuk tovább. Nekem ez a cég lehetőséget adott, és ahogy a korábbi bejegyzésemben is írtam, izgalmakkal és örömökkel teli időszak volt ez az életemben, éppen ezért nagyon nem lenne ildomos, ha most bármifajta sárdobálásban részt vennék. Így továbbra is csak azt tudom mondani, hogy köszönöm a közös munkát a továbbiakban pedig sok sikert kívánok a csapatnak! u.i.: És ahogy mondtam, új időszámítás kezdődik… de erről majd egy kicsit később mesélek!:) Szép estét Nektek!:)” – írta magyarázatát a csinos műsorvezető, amiből ugyan nem derül ki egyértelműen, hogy a botrány közrejátszott-e döntésében, de követői a hozzászólások alapján ennyivel is beérik, és már izgatottan várják, milyen meglepetéssel rukkol elő kedvenc tévésük.

Galériánkat végiglapozva megnézheted a mindig csinos műsorvezetőt és kedvenc szettjeit!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top