Sztárok

Stohl András megható ajándéka születendő kisfiának

Megtartották a 2014-es Story-gálát. A díjazottak között volt Stohl András is, aki megható nevet adott annak a csillagnak, amelyet a díjjal együtt nyert.
Ruhamustra: menyasszonyi ruhák és tornacipő a Story-gálán

Bár hosszú évekig az RTL Klub műsorvezetői és produkciói vitték haza a Story magazin olvasói által odaítélt díjakat, idén mondhatni osztozott az elismeréseken a két vezető csatorna. Bár Stohl Andrást már hosszú ideje nem láthattuk képernyőn, őt is jutalmazták az olvasók, méghozzá a legjobb színésznek járó elismeréssel. A hamarosan négyszeres apává váló Stohl a díjhoz tartozó csillagot  születendő gyermeke után SABarnak (vagyis Stohl András Barnabásnak) nevezte el.

A Való Világ és az X-Faktor műsorvezetője, Lilu a valóságshow miatt nem tudta személyesen átvenni a díjat, de videoüzenetben köszönte meg az elismerést az olvasóknak, az RTL Klubnak és a férjének is.

Friderikusz Sándor az év műsorvezetője lett, ám az Ének iskolája és a Sztárban sztár levezénylője igazoltan volt távol. Ő a hírek szerint 40 fokos lázzal feküdt otthon, de üzenetében azt kérte, hogy a díjhoz tartozó csillagot mesteréről, Vitray Tamásról nevezzék el.

A Story Ötcsillag Díj kategóriáinak legjobbjai (az olvasók szavazatai alapján):

Az Év Műsorvezetőnője – Lilu, az RTL Klub műsorvezetője
Az Év Műsorvezetője – Friderikusz Sándor, a TV2 műsorvezetője
Az Év Színésze – Stohl András színész-műsorvezető, 2013-tól a Vígszínház művésze
Az Év Zenei Produkciója – LGT, a magyar rockzene egyik legnagyobb hatású együttese
Az Év Televíziós Produkciója – X-Faktor 2013, az RTL Klub énekes tehetségkutatójának negyedik évada
Az év leg-legje díjat a TV2 Sztárban sztár című műsora vihette haza.

A Sanoma Kiadó által alapított Érték-díjat immár nyolc éve adják át. Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét szakmai kuratórium – Szinetár Miklós, Huszti Péter, Halász Judit és Presser Gábor – döntött a nyertesekről: idén három színész, valamint egy népdalénekes munkásságát ismerték el Érték-díjjal.

Érték-díjasok 2013-ban:
Trokán Nóra: színművész
Telekes Péter: színművész
Herczku Ágnes: népdalénekes
Gyetván Csaba: televíziós műsorvezető, műsorkészítő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top