Sztárok

Krasznai Tünde cáfolja, hogy Stohl András kikezdett vele

Az egyik napilap internetes oldala szerint Stohl András rákattant Krasznai Tündére a Story-gálán. Az X-faktoros természetesen cáfol.

„Nevetségesnek és szánalmasnak tartom” – válaszolta Krasznai Tünde arra a kérdésünkre, mit szól a pletykához, miszerint Stohl András csapta neki a szelet a szombati Story-gálán. „Semmi alapja az egésznek, csak beszélgettünk Andrással. A lánya, Luca pedig azért jött oda és vitte el, mert interjúzni szerettek volna vele” – tette hozzá az X-faktoros énekesnő az egyik napilap internetes oldalának cikkére reagálva. Menedzsere, Tereh István is megerősítette ezt. „Ilyen alapon még huszonöt emberrel le lehetett volna fényképezni, hisz sok mindenkivel beszélgetett. Nem értem, miért kell ilyen helyzetbe hozni Stohlt és a lányát, akivel egyébként pedig én beszélgettem. Ne keressünk a kákán is csomót” – mérgelődött Tereh. Az Első Emelet zenésze és az érces hangú énekesnő hozzátették, innentől a közös munkára és Tünde karrierjére szeretnének koncentrálni. „A rock ‘n’ roll szív örök. Elkezdtem saját dalokat írni, és egyelőre keressük az irányt, merre menjek tovább” – árulta el az énekesnő.

A Story-gáláról készült galériánkat itt megnézheted!

Megnézem
Összes kép (1)

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top