Sztárok

Íme a Csillag Születik műsorvezetője

Napvilágot látott az első kép a Csillag Születik új műsorvezetőjéről, ám a közösségi oldalra felkerült fotóból nehéz eldönteni, hogy pontosan ki lehet az. Szerinted?

Hetek óta folynak a találgatások, hogy ki lesz a Csillag Születik új szériájának házigazdája, háziasszonya, s bár sejtések persze szép számmal voltak, a csatorna mélyen hallgatott.

Itt a piros, ki a piros? – ez itt a kérdés

Íme a Csillag Születik műsorvezetője Egészen eddig! A műsor közösségi oldalára ugyanis a minap felkerült egy kép, amelyen a leendő műsorvezető látható. Pontosabban: egy kéz és egy piros pulóver – ebből a két dologból kellene megfejteni azt, hogy vajon ki lehet az a személy, akinek a kilétét egyelőre homály rikító ruhadarab fedi. A feladat nem egyszerű, azonban – ahogy mindenkinek – úgy nekünk is van némi sejtésünk: szerintünk Ördög Nóra lesz az, aki – a szülési szabadsága után – visszatér a képernyőre. E feltételezésünkkel természetesen az RTL Klub Kommunikációs Osztályát is megkerestük, ott azonban egyelőre nem kívántak nyilatkozni az ügyben.

Ám, hogy addig se unatkozz, ameddig a nagy leleplezésre vársz, töltsd ki kvízünket, hogy megtudd, mennyire vagy képben a műsorral, s annak eddigi szereplőivel kapcsolatban!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top