Sztárok

Amerikai színésznővel flörtölt Károly herceg – fotó

A brit trónörökös láthatóan jól érezte magát egy minap megrendezett gálavacsorán. II. Erzsébet királynő fia azonban nem a felesége társaságában múlatta az időt.

Miatta pirult el Károly hercegAz utóbbi időben nem telik el úgy nap, hogy ne történne valami a királyi családban: hol arról szólnak a hírek, hogy a Cambridge-i Egyetem hallgatói nekimentek Vilmos hercegnek, hol pedig arról, hogy Harry herceg ismét rossz fát tett a tűzre, és megkapta a beosztását II. Erzsébet királynőtől. Ám ha azt hinnénk, hogy a királyi család tagjai közül – kis túlzással – csak a testvérek lehetnének lassacskán egy visszafogottabb venezuelai szappanopera szereplői, akkor nagyot tévedünk: a minap ugyanis a fiúk édesapja, Károly herceg is (bár nem tudatosan) kivívott magának egy mellékszerepet. Történt ugyanis, hogy a brit trónörökös a Prince’s Trust Invest in Futures gálavacsorára volt hivatalos, ahova felesége nélkül érkezett meg – de szerencsére nem maradt sokáig társaság nélkül.

Károly herceg és az arcpirulás

A magyar Attraction produkciójától lenyűgözött Károly a vörös szőnyegen belebotlott A Wall Street farkasa című filmben is feltűnt Joanna Lumleyba, akivel – régi jó ismerősökhöz illően, Károly herceg ugye – olyannyira megörültek egymásnak, hogy kis híján nem arcon, hanem szájon csókolták egymást. A szemtanúkkal ellentétben ők a Dailymail szerint fütyültek az incidensre, s ahelyett, hogy arról csevegtek volna, hogy egy tízes skálán mennyire volt kellemetlen a szituáció, inkább a vacsoraterem felé vették az irányt. A partin résztvevő szemtanúk szerint egyébként Károly és Joanna az este folyamán feltűnően kereste egymás társaságát, s többször is félrevonultak kettesben csevegni – hogy miről, azt nem tudjuk, de biztosak vagyunk benne, hogy Károly herceg otthon maradt feleségét, a korábban Kate Middletonnal összeszólalkozó Camilla hercegnét is érdekelné, hogy mi volt az eszmecsere tárgya.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top