Sztárok

Berki azt sem tudja, merre van Pamela

Pamela és Berki Krisztián újra szakított. Napok óta nem beszéltek egymással, és Berki azt sem tudja, merre van Pamela.

Ahogy azt korábban megírtuk, Pamela nem hajlandó együtt forgatni Berki Krisztiánnal, egy fotó miatt pedig a költözés  mellett döntött, A fényképen egy ismeretlen, barna hajú nővel vacsorázik párja, Berki Krisztián. Krisztián az Aktív stábjának elmondta, éppen az edzőteremben volt, amikor meglátta a fotókat. Elmondása szerint először meghökkent a rosszindulaton, hogy valaki hátulról lefotózta őket.

“Ez teljes mértékig félreértés, viszont az én esetemben ezt senki nem fogja elhinni” – kommentálta a történteket Krisztián. Állítása szerint a vacsora egyébként egy üzleti  megbeszélés volt, és a továbbiakban is szeretné élni az életét, üzleteket kötni. Elmondása szerint a médián kívüli életében is igyekszik egzisztenciát építeni, ezekben a helyzeteben pedig, amikor üzleteket köt, nem azt szokta nézni, hogy melle vagy mellszőrzete van-e tárgyalópartnerének.

A pár nem először dönt a szakítás mellett, most viszont a helyzet állítólag tényleg komoly. “Futottam már annyiszor Pamela után, hogy most ebben a helyzetben nem fogok. Ki fogok várni, és remélem, hogy ő is fog majd felém nyitni” – mondta Berki a szakításról.

Egyelőre azonban a két fél napok óta nem beszél egymással és Berki csak tippelni tud, hol lehet Pamela. Sejtése szerint vagy anyukájánál, vagy pedig barátnőjénél van most gyereke anyja. Keresni és hívni nem fogja, mert úgy érzi, hívta már elégszer. Mint mondja, volt köztük egy megállapodás arról, hogy felveszik egymásnak a telefont, a lány viszont ezt most megszegte, ezért ő sem keresi tovább, hanem megvárja, amíg Pamela jelentkezik nála.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top