Sztárok

Nem tud elszakadni egymástól Berki Krisztián és Pamela – videó

Berki Krisztián és Hódi Pamela jelenleg nem alkot egy párt, ez azonban nem jelenti azt, hogy nem áldoznak együtt az élvezetek oltárán.

Dráma van – megint, vagy inkább még mindig. Berki Krisztián és Hódi Pamela néhány hete szakított, a Szabó Zsófi által kibeszélt celeb el is költözött közös otthonukból, majd még utoljára nyilatkozott a magánéletéről (állítólag), és elrepült Párizsba. Gyermekének anyja, Pamela nem fogadott némaságot, Hajdú Péter Frizbijében nagy mosolygások közepette mesélt arról, hogy épp válságban van a párkapcsolatuk, és nem tudja, vajon mit hoz majd a jövő.

A beszélgetésből rengeteg érdekes dolog került ki, például az, hogy – hiába a veszekedések, meg a “miért töltöd Czippán Anettel a hétvégét” dolgok – nem tudnak elszakadni egymástól. Nincsenek együtt, ennek ellenére gyakorta találkoznak, a hálószobában pedig néhány lopott percet is eltöltenek kettesben. “Ja, én erről nem beszélek, elpirulok. Hát most nyilván valakivel kell, és nem fogok szalajtani valakit, és ő se fog” – reflektált Hajdú Péter “Köztetek van valami?” című kérdésére Pamela.

A teljes beszélgetést, melyből kiderül, hogy látja a jövőt Pamela, itt visszanézheted:

Nem áll szóba szerelmével Zámbó Krisztián. Jimmy fia néhány napja elköltözött otthonról, mert Zsuzsi szexi fotósorozatot készíttetett magáról. További részletek a Hír24 oldalán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top