Sztárok

Háttérbe vonul Berki Krisztián – videó

Legalábbis ami a párkapcsolati témákat illeti. Állítólag nem fog többet nyilatkozni a magánéletéről.

Ez mind szép és jó, védeni akarja a családját, ezért nem beszél a nyilvánosság előtt a magánjellegű dolgairól, de kérdem én: mi lesz így az Édes Élettel? Az adásokban ugyanis mindenki láthatja, melyik fejezetnél tart éppen a Hódi–Berki (a berki, bocsánat) szappanopera, hiszen mindkettejük életét (külön-külön is) kamerák követik. Na de mi a világért sem szeretnénk okoskodni, helyette inkább elmondanánk, hogy milyen fontos dolgok derültek ki Berki utolsó magánéleti interjújából, amit Joshi Bharatnak adott a FEM3 Café című műsorban:

1. Berki nem akar magyarázkodni, tegnap hajnali fél 5-ig forgatott, a műsor után Párizsba utazik – igen, forgatni, Édes Életet, gondoljuk mi.

2. Szerinte lánya, Natasa Zselyke tökéletes helyen van édesanyja, Hódi Pamela kezében. Ha azt látná, hogy a lánya nincs teljes biztonságban, visszavenne a munkából.

3. A végletek embere, azt gondolja, hogy az apaszerepnek később kell beintegrálódnia egy klasszikus gyermeknevelésbe.

4. Számára mindig kérdőjel marad, hogy valójában mi is az a szerelem.

5. 33 évesen úgy érezte, hogy kiégett, de ekkor szerencsére jött Pamela – előtte sose gondolta volna, hogy lesz ilyen viszonya nővel.

6. Úgy véli, a szétköltözés kellett ahhoz, hogy rádöbbenjen, hiányzik-e neki párja. Most – egy hét elteltével – sokkal jobb a kapcsolatuk.

7. Nincs benne szexuális vágy más nő iránt, a “veszélyt” szerinte az jelentené, ha egy okos nő lépne az életébe.

Berki tovább fejtegeti az élet nagy kérdéseit az alábbi videóban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top