Sztárok

Rendeződik a Szulejmán elhagyott kismamájának élete

A napokban hozza világra a kislányát a Szulejmán sztárja, de nemcsak emiatt írnak róla a lapok...

Rendeződik a Szulejmán elhagyott kismamájának életeA Szulejmán Hürreme, Meryem Üzerli tavaly május óta nem tartozik a nagy sikerű sorozat stábjához, de még most is neki van a legnagyobb rajongótábora. A vörös színésznő nyár elején költözött vissza Berlinbe, de Facebook oldala mostanra 1 millió követővel büszkélkedhet, ennek a sokszorosa azoknak a száma, akik naponta követik őt twitteren, és éppen ezért a török tévések egyre-másra azon vannak, hogy visszacsábítsák a színésznőt.

Vele adják el a lapokat

Meryemről az elmúlt hónapban rengeteg cikk jelent meg, ezek egyik fele azt találgatja, mikor tér vissza a képernyőre a színésznő, a másik pedig a terhességéről szól. Számtalan különböző lapot a színésznő nevével akarnak eladni, a bosnyák Azra magazin exkluzív interjút jelentetett meg, és hozzá soha nem látott képet tett a címlapra a nagy pocakos Meryemről. A színésznő később a saját oldalán cáfolta, hogy valaha interjút adott volna a magazinnak, majd a lap szerkesztősége is elismerte, hogy a színésznő egy korábbi interjúját használták fel, és Üzerli internetre feltöltött képét tették a címlapra.

Szülés után rögtön dolgozni megy

Meryem cuki fotója
Meryem cuki fotója

A Vatan magazin értesülései szerint egyébként Meryem Üzerli időközben elfogadott egy ajánlatot, és néhány héttel a szülés után visszatér Isztambulba, hogy rögtön megkezdődhessen a TIMS produkciós cég új sorozatának forgatása, amelyben a színésznő Kösem Szultánaként tér vissza. A lap szerint az újabb török történelmi eposz főszereplőjeként Meryemnek nem lesznek anyagi gondjai, amitől még annyira tartott egy nyáron adott interjúban. A filmszerepről szóló pletykákat azonban, nem erősítette meg a színésznő.

Egy másik török lap eközben már arról ír, hogy Meryem gyermekének apja, Can Ates, aki korábban azt akarta, hogy vetessék el a babát, a támogatásáról biztosította a színésznőt. “Teljesen nem tudok részt venni a gyermekünk nevelésében, de anyagilag és erkölcsileg mindig támogatom, ott leszek neki. A lányomat soha nem hagyom egyedül, annak ellenére, hogy az anyjával nem vagyunk már együtt” – jelentette ki a férfi, aki korábban nem titkolta, hogy nem szeretné a kisbabát, ezért sokak szerint váratlan fordulat a mostani kijelentése. Kérdés persze, hogy Üzerli hajlandó-e beengedni a kislánya életébe Ateyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top