Sztárok

Michelle Obama kiosztotta Justin Bieber szüleit

Michelle Obama egy amerikai rádióműsorban adott hangot a nemtetszésének.

A nemrég ingyenkonyhán önkénteskedő Michelle Obamát szinte lehetetlen kihozni a sodrából, ám Michelle Obama kiosztotta Justin Bieber szüleitél egy ember ezen a Földön, akinek mégis is sikerült. Jobban mondva, kettő – emlékezzünk csak vissza arra, amikor Nelson Mandela temetésén a férje a dán miniszterelnökkel flörtölt. A minap azonban nem a férjének, hanem Justin Biebernek köszönhetően telt be a képzeletbeli pohár Michelle Obamánál. A mindössze tizenkilenc éves tinisztár – aki fiatal kora ellenére már a hűvösön is pihent – a kicsit sem korához és státuszához illő viselkedésével vívta ki a first lady ellenszenvét. Michelle a minap egy, az Univision Radiónak adott interjújában mesélt arról, hogy úgy véli: a tinisztár az utóbbi néhány megnyilvánulásával igencsak túllőtt a célon. “Én biztos szorosabban fognám. Nem tudom, mi lenne a jobb megoldás: ha tanácsot adnék neki, vagy ha cselekednék” – gondolkodott el a first lady.

Jó tanácsok egyenesen a first ladytől

Michelle Obama kiosztotta Justin Bieber szüleitMichelle az éteren keresztül egyébként nemcsak a nemrég rehabra került Selena Gomez exének, de a szüleinek is üzent. “A helyükben mindent megtennék, hogy pont most – ebben a kritikus időszakban – jelen legyek az életében. Ha én lennék az édesanyja, biztosan több időt töltenék vele – akár csak leülnénk beszélgetni, megtárgyalnánk, hogy mi zajlik a fejében, s hogy kik azok az emberek, akikre szüksége van az életében, s ki az, akire nincs” – tanácsolta a szülőknek Obamáné, hozzátéve: ez a módszer az ő gyermekeik esetében is kiválóan működött – na persze azt hozzá kell tenni, hogy az Egyesült Államok elnökének csemetéivel korántsem volt ennyi probléma, mint Justinnal. Kíváncsian várjuk, hogy az utóbbi időben botrányhőssé avanzsáló tinisztár szülei, valamint ő maga egyáltalán hajlandók-e tudomást venni minderről – mi, az öntörvényű Biebst ismerve kissé kételkedünk ebben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top