Sztárok

Szulejmán: megszületett a Hürremet alakító színésznő kislánya – fotó

Február 10-én életet adott első gyermekének Meryem Uzerli, a Szulejmán sorozat Hürreme.

A Szulejmán sorozat színésznője február 10-én hozta világra első gyermekét. A kislánynak a Lara Uzerli nevet adta. A boldog hírt maga a színész tudatta a rajongóival február 11-én este a Facebook oldalán.

“Üdvözöllek a Földön, én drága kislányom, Lara Uzerli (10.02.2014). Hálát adok az Istennek, hogy elküldött téged hozzám, és azért, hogy egészségesen jöttél a világra. És köszönöm a Mindenhatónak, hogy elég erőt adott ahhoz, hogy megvédjelek téged a legelső pillanattól kezdve. Az, hogy te élsz, életem legnagyobb ajándéka. Köszönöm a legközelebbi barátomnak Ananak, hogy mellettem volt a szülés alatt. És köszönöm a családomnak, a barátaimnak a támogatást. Köszönjük a rajongóim támogatását, a pozitív üzeneteket, azt, hogy gondoltatok ránk!” – áll Meryem kislányának fotója alatt a boldog anyuka üzenete.

Szulejmán: megszült a Hürremet alakító színésznő - fotó
 
Meryem Uzerli tavaly nyáron beszélt arról, hogy kisbabát vár. A színésznő akkori párja, Can Ates azonban nem akarta, hogy megtartsa a babát. A nő elmondása szerint a férfi erőltette, sőt követelte tőle, hogy menjen abortuszra, ő azonban nem akarta elvetetni a gyermekét, és úgy döntött: egyedülálló anyuka lesz Németországban. “Nem terveztük ezt a terhességet. A volt párom főleg nem, mivel már van egy gyereke. Mindez azonban engem nem érdekelt: eldöntöttem, hogy megszülöm ezt a babát nyilatkozta ősszel Meryem, akit a hírek szerint máris számos újabb szereppel várnák a török televíziós csatornák, ő azonban egyelőre nem tér vissza Törökországba.
 
A gyermek apja sokáig hallgatott, ám januárban végül így nyilatkozott. “Teljesen nem tudok részt venni a gyermekünk nevelésében, de anyagilag és erkölcsileg mindig támogatom, ott leszek neki. A lányomat soha nem hagyom egyedül, annak ellenére, hogy az anyjával nem vagyunk már együtt.”

Minden, ami Szulejmán! Hírek a szereplőkről!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top