Sztárok

Egyszerre két pasival nyomja Jennifer Lopez – fotó

Az énekesnő egy forgatás során melegedett össze két, huszonéves korú férfival.

Egyszerre két pasival nyomja Jennifer Lopez - fotóA csúnya divatbakit ejtő énekesnő szemmel láthatóan nem hisz abban a sztereotípiában, hogy egy párkapcsolat vagy akár egy flört során gondot jelenthet a kisebb-nagyobb korkülönbség. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy expasijával, Casper Smarttal a köztük lévő tizenkilenc évnyi differencia ellenére is remekül elszórakoztak – egészen tavaly októberig, amikor is elhatározták, hogy külön utakon folytatják tovább. Az énekesnő akkor kihangsúlyozta: nem a korkülönbség volt szétválásuk oka.

Jennifer azóta szingliként tengeti mindennapjait. Bár sokan próbálnak a közelébe férkőzni, ez a kiváltság bizony csak keveseknek adatik meg – két huszonéves srác azonban jókor volt jó helyen, ezáltal pedig egy egész napot tölthetett el a szexis filmben domborító énekesnővel.

Párosan Hármasban szép az élet!

Az elképesztően sovány Jennifer és a két férfi egy videoklipforgatáson találkozott a minap, ahol – a képek tanúsága szerint – mindannyian remekül érezték magukat. A jelenlévő stábtagok szerint a srácok – Egyszerre két pasival nyomja Jennifer Lopez - fotóérthető módon – a forgatás szüneteiben minden alkalmat megragadtak arra, hogy akár csak néhány szót válthassanak a bombaformában lévő énekesnővel, akinek egyébként kicsit sem volt ellenére a fiúk közeledése. A szemtanúk szerint a frissen megalakult “trió” nemcsak a felvételek alatt, hanem az üresjáratokban is jól mulatott a forgatás helyszínéül szolgáló yachton: Jen és a két srác először együtt napozott, majd pedig egy kis flörtöléssel és kacérkodással ütötték el az unalmas perceket. A szingli énekesnő – a srácokhoz hasonlóan – állítólag nagyon élvezte a “hárman párban” szituációt, azt azonban nem tudni, hogy mindez csak hasznos időeltöltés volt-e a számára, vagy lesz-e folytatása a dolognak.

 

Kíváncsi vagy, hogyan alakult át az évek során Jennifer Lopez? Galériánkban megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top