Sztárok

Szupercuki fotó Sarka Kata és Gombos Edina kislányairól

Sarka Kata és Gombos Edina kislányai nem beszéltek össze, mégis mind a ketten Pán Péter cuki tündérének, Csingilingnek öltöztek.

 

Tombol a farsangi szezon, minden óvodás és általános iskolás kisgyerek izgalommal ölti magára kedvenc jelmezét. Nincs ez másképp a sztárvilágban sem: anyukák és gyerkőceik közösen készülnek a nagy napra. Sarka Kata és Gombos Edina is büszkén osztották meg közösségi oldalaikon a lányaikról készült fotókat, akik egészen véletlenül mind a ketten a kislányok kedvenc mesehősének öltöztek.Jaj, már nagyon készülünk az ovis farsangra! Minden kelléket beszereztünk és megtartottuk az otthoni ruhapróbát. Miri ezúttal Csingiling lesz, a kis barkácstündér, kezében a tavaszhozó varázspálcával… (Azt mondta, hogy leginkább a kis szerelmének, Fricinek szeretne tetszeni) – írta a kislányáról készült fotó mellé a sógornőjét felkaroló műsorvezető. Míg ők egy újragondolt Csingiling-jelmezt választottak, addig a Nagy Duettben szereplő Kata és kislánya, Noémi a klasszikus zöld ruhás tündérruha mellett tették le voksukat.

Szupercuki fotó Sarka Kata és Gombos Edina kislányairólSzupercuki fotó Sarka Kata és Gombos Edina kislányairól

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top