Sztárok

Betegeskedik Vajna Tímea

Andy Vajna feleségét ágyhoz köti a betegsége – Tímea a mielőbbi gyógyulása érdekében Ryan Reynoldsot "hívta" segítségül.

A Megdönteni Hajnal Tímeát című film premier előtti vetítésén – ahogy az ilyenkor lenni szokott – a vörös szőnyegen felvonultak az eseményre meginvitált magyar hírességek, valamint a hazai filmvilág több prominens személyisége. A meghívott vendégek közül azonban egyvalaki hiányzott: Andy Vajna.

Gálapremier helyett az ágyat nyomta

Fotó_ Vajna Tímea Instagram oldala
Fotó: Vajna Tímea Instagram oldala

S bár a filmproducer állítólag szerette volna tiszteletét tenni a jeles eseményen, az élet felülírta a terveit – hogy pontosan mi volt a távolmaradásának oka, nem tudjuk, azonban felesége, Vajna Tímea közösségi oldalának köszönhetően van némi sejtésünk. Tímea ugyanis “Szimba is szeretne hős lenni. Filmeket nézünk, mert anyu lázas :(“ című szöveggel posztolt egy képet magáról – ennek tükrében pedig abszolút érthető, hogy miért nem jelent meg a nívós rendezvényen. Az óvodát létrehozni kívánó Tímea fényképe alá számtalan hozzászólás érkezett, ismerősök és ismeretlenek kívántak neki egyszerre jobbulást, amit ő illedelmesen megköszönt, valamint – az egyik barátnője bejegyzésére reagálva – elárulta, hogy visszavágyik Las Vegasba: “Vissza kellene menni a jó melegbe, az tuti segítene” – írta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top