Sztárok

Megvádolta villatársát VV Charlotte – videó

VV Charlotte újabban összeesküvés-elméleteket sző.

Holnap este újabb roppant fontos fordulópontjához érkezik a Való Világ 6 története, ugyanis kiderül, hogy Megvádolta villatársát VV Charlotte - videóa kiválasztott überlaza Dávid, és a kihívott nagyszájú Viki közül melyikük térhet vissza a villába – a párbaj végkimenetele egyébként mindenkit érdekel, kivéve a villalakókat. Merthogy ők agyban már bizony teljesen máshol járnak, mégpedig a következő kiválasztásnál.

VV Charlotte gondolatban már rég kiválasztotta Izát, aki – szintén gondolatban – ki is vitte őt szépen párbajozni. A játékból kizárt Simon szívszerelme az éjszakai online élő közvetítés során először coelhói magasságokba emelkedett, aztán meg matekozott egy kicsit: “Aurelio azt mondta, hogy ő Izára teszi, Zsolti Izára teszi, Józsi vagy Izára, vagy Dorkára. Ez három jel” – ez szerintünk barátok között is két biztos jel, no de mindegy.

A chipsevés nagymestere az este végén egy összeesküvés-elmélettel szórakoztatta Dávidot, amely a következőképp hangzott: “Iza rögtön elkiáltja magát, bármit megkap itt. Szerintem van itt ismerőse” – magyarázta Charlotte, hozzátéve: szerinte a műsor készítői azt szeretnék, hogy Iza minél tovább játékban maradjon.

Dávid tanácsa Charlotte-nak: “mutass példát!”

Megvádolta villatársát VV Charlotte - videó

Ő minden bizonnyal a beköltözése előtt nemigen látott Való Világot, különben álmából felébresztve is tudná “a végén csak egy maradhat” szlogent, amelyből tökéletesen kiderül, hogy a show célja az, hogy a bent lévők párbajozzanak, kiessenek, egyvalaki pedig megnyerje a fődíjat. Charlotte egyébként nem biztos, hogy – Mr. Laza személyében – a legmegfelelőbb embertől reméli azt a néhány jó szót/segítséget, amire szüksége van.

A félrefordított sapkájával Fluor Tomira hajazó Dávid ugyanis mindehhez a következőket fűzte: “mutass példát arra, hogy a hamvaiból az ember föl tud éledni, mint egy főnixmadár, és puff.” Valentin-napján egyébként két érdekes dolog történt a Való Világ 6-ban: az előbb említett történet és Gyúrós Józsi barátnőjének villában tett villámlátogatása. Illetve három, mert azt is megtudtuk, hogy nagyszájú Viki kedvenc étele a spagetti. Micsoda fordulatok, micsoda dráma már most – pedig a párbaj csak holnap lesz.

Az előző széria győztese, VV Attila a közösségi oldalán egyébként minden nap szorgalmasan posztolja az éjszakai közvetítéseket – így bukkantunk rá az ominózus “Charlotte taglalja az elméletét” részre is, amely a videóban tizennégy percnél kezdődik:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top