Sztárok

Kislánya neveli Demcsák Zsuzsát

Demcsák Zsuzsa kislányát zavarja az édesanyja öltözködése.

Demcsák Zsuzsa nemrég még komoly egészségi problémákkal küzdött, ám ez – csakúgy, mint az önsanyargatás – már csak a múlté. A Mokka műsorvezetőjének élete ugyanis végre rendeződni látszik – adta hírül a Bors.

Kislánya rászól, ha kivágottabb ruhát visel

Kislánya neveli Demcsák Zsuzsát

A dekoltázst villantó Demcsák a lapnak őszintén mesélt az élete elmúlt időszakáról, többek között arról is, hogy úgy érzi: tovább kell lépnie. “Pár hónapja végre felálltam a padlóról. Eldöntöttem, elég volt, nem szenvedek tovább. Pont. Ennyi. Belehalni nem fogok, tovább kell lépni. Hogyha saját magában nem hisz az ember, ha nem hiszi el, hogy értékes, akkor nem megy. Az embernek vannak jobb és rosszabb időszakai, amikor a külsejével sem a megszokott módon törődik” – mondta a lapnak Demcsák, akit folyamatosan ostromolnak a férfirajongók. A bikiniben is dögös műsorvezető mindemellett azt is elárulta, hogy már többször megkeresték különböző férfimagazinok, ám ő egyszer sem mondott igent. “Én már a gyerekeimért is felelősséggel tartozom. Az ő érdekeiket is figyelembe kell vennem. Szeretek csinos és szexi lenni, de például van, hogy a kislányom rám szól, amikor egy kivágottabb felsőt választok. Tamara merevebb, mint én, őt ez zavarja, én pedig ezt tiszteletben tartom” – zárta rövidre.

Demcsák Zsuzsa az elmúlt évek alatt sokat változott, ezt pedig most galériánkban meg is tekintheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top