Sztárok

Pikali Gerda: “vannak rosszabb napjaim”

A színésznő a minap meglepő őszinteséggel beszélt a magánéletéről, valamint élete azon időszakáról is, amikor – egy betegség miatt – megírta a végrendeletét.

A nemrég kellemetlen helyzetbe kerülő színésznő vasárnap este Barabás Éva vendége volt a FókuszPikali Gerda: portré című műsorban, ahol nyíltan beszélt minden, az életét érintő fontos dologról. Pikali Gerda többek között azt is elárulta: nehezen élte meg az elmúlt időszakot, legfőképp azt, hogy a Rékasi Károllyal való szerelme miatt a reflektorfénybe került. “Én nem egy nyilatkozó ember vagyok, szeretek inkább tapétaminta lenni, tehát inkább a háttérben lenni, csinálni a dolgomat” – jellemezte magát. A színésznő emellett arról is beszélt, hogy vannak még olyan dolgok az életében, amelyeket el kell rendeznie – például a válását. “A legfontosabbak a gyerekeim, hogy ők ebből azért a legkevesebbet vegyék le, hogy mondjuk, nekem rosszabb napom van. De nekem is van rosszabb napom”  – mondta Pikali Gerda, aki arra törekszik, hogy a gyermekei élete minél kiegyensúlyozottabb legyen. Ez persze nem jelenti azt, hogy bármit is titkolna előttük. “Ha kérdeznek, válaszolok, nincsenek titkok. Az életem is valójában erről szól, hogy én tisztán szeretem élni” – mosolygott.

“Megírtam a végrendeletemet”

Pikali Gerda: Pikali Gerda – állítása szerint – nem tudatosan kereste a boldogságot, egyszerűen csak az történt, hogy Rékasi Károly személyében egy olyan ember lépett az életébe, aki az ő értékrendjéhez nagyon közel áll. “Ugyanazt gondoljuk, ugyanaz az út” – mondta.

A magánélete mellett arról a betegségéről is őszintén vallott, amely általános iskolásként támadta meg a szervezetét: hetedikes korában megsüketült az egyik fülére, s kiderült, hogy ez egy gyöngydaganat miatt történt. A színésznőt többször műtötték, hiába vették ki ugyanis, a daganat évről évre kiújult. “Mindig megírtam a végrendeletemet, hogy kire melyik könyvemet hagyom. Az a fajta félelem valahogy így jött ki.

A Fókusz Portré teljes adását itt megtekintheted.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top