Sztárok

Mégis lesz Szex és New York-trilógia

Sarah Jessica Parker után a producer, Michael Patrick King is támogatja a Szex és New York harmadik részének elkészítését. Már csak a stúdió igenjére várnak, hogy Carrie, Samantha, Charlotte és Miranda újra összeülhessen kedvenc kávézójában.

Mégis lesz Szex és New York triológiaNéhány nappal ezelőtt Sarah Jessica Parker ismét azt nyilatkozta, úgy érzi, van még annyi a Szex és New York lányainak történetében, amiből egy utolsó rész születhet. A Vouge főszerkesztői székére pályázó színésznőnek a jelek szerint jók a megérzései, ugyanis a sorozat producere megerősítette Parker kijelentését. “Sarah Jessica Parker és én is tudjuk, miről kell szólnia az utolsó résznek. Ez nem jelenti még azt, hogy ezt feltétlenül el is kell mondanunk, mindenesetre nagyon is úgy érzem, van egy történet, ami kimondatlan maradt. Amennyiben megszületik a megállapodás, annyit elmondhatok, hogy bár a négy lány a fejemben van, léteznek történetek és karakterek, akiket még nem ismerhettek meg a nézők” – mondta sejtelmesen Michael Patrick King az Insidemovies című internetes portálnak, amely tudni véli: már csak a stúdiónak kell zöld utat adnia, hogy kiderüljön, hogyan végződik a New York-i lányok sorsa.

A harmadik rész elkészültéig pedig most oldalunkon nosztalgiázhatsz! Nézd meg, hogyan is kezdődött a Szex és New York!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top