TV-sztárok

Carrie Bradshaw-ként térhet vissza Sarah Jessica Parker

Ilyen az, amikor a szerep valósággá válik: Sarah Jessica Parker veheti át a Vogue főszerkesztőjének helyét.

Carrie Bradshawként térhet vissza Sarah Jessica ParkerÉvek óta szoros barátságot ápol Sarah Jessica Parker és Anna Wintour, az amerikai Vogue főszerkesztője. A két divatmániás nő olyannyira közel áll egymáshoz, hogy a pletykák szerint Wintour azt tervezi, nyugdíjba vonulása után SJP-nek adná át a stafétabotot. „Bár egyelőre mindenkinek furcsa ez a hír, némi alapja mégis van. Anna úgy gondolja, hogy Sarah-ban, akit a Szex és New York igazi divatikonná tett, megvan minden, ami ahhoz kell, hogy egy nap átvegye a divatmagazin irányítását” – mondta a RadarOnline-nak egy informátor.

Évek óta bejárása van a magazinhoz

A magazin munkatársai között is vannak, akik szerint jó esélye van a színésznőnek, hogy egyszer Anna nyomdokaiba lépjen. „Régóta bennfentes a cégnél” – állítja az egyik alkalmazott. Bár nem végzett újságíró, a Szex és New York sztárjának élete a sorozatnak köszönhetően szorosan összeforrt a divatvilággal: rengeteg, a szakmában dolgozó barátot szerzett az évek alatt, ráadásul február 28-án saját cipőkollekciót dob piacra, nem kétséges, hogy ebben a Vogue teljes mellszélességgel támogatja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top