Sztárok

Elítélték VV Cristofelt

Megszületett az ítélet VV Cristofel bántalmazási ügyében. 300 óra közmunkára ítélték, amiért két évvel ezelőtt megverte egykori kedvesét, Veronikát.

Elítélték VV CristofeltCsütörtökön hirdetett ítéletet a bíróság Pittman Cristofel ügyében, aki 2012 áprilisában bántalmazta akkori kedvesét, a szintén Való Világban feltűnt Veronikát – írja a Blikk. A valóságshow ötödik szériájában feltűnt csepeli fiút testi sértés, személyes szabadság korlátozása és becsületsértés miatt jogerősen 300 óra közérdekű munkára ítélték, ha nem teljesíti, börtönbe kell vonulnia. Mint ismeretes, két évvel ezelőtt egy vita fajult odáig az akkori szerelmesek között, hogy Cristofel kezet emelt Veronikára, aki ezek után kórházba került, és feljelentést tett párja ellen.

Elismerte a bántalmazást, mégsem tanult az esetből

A magát kubai csődörként aposztrofáló srác nem tagadta a bántalmazást, akkor úgy nyilatkozott a lapnak, hogy nem akarta bántani a lányt, ám ő addig-addig provokálta, hogy elborult az agya. “Amikor csak találkozni fogok vele a jövőben, minden egyes alkalommal elnézését kérem majd, mert nagyon sajnálom, hogy ilyet tettem” – mondta bűnbánóan akkor az egykori villalakó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top