Sztárok

VV Éva a neten kér segítséget

Az egykori botrányhősnő a közösségi oldalán intézett kérést a követőihez – bejegyzése azonban nem aratott túl nagy sikert.

VV Éva a neten kér segítséget

A nemrég jó útra tért VV Éva a minap egy soha vissza nem térő lehetőségre hívta fel követői figyelmét… A közösségi oldalára felkerült bejegyzésnek minden bizonnyal leginkább azok az emberek örülhetnek, akik hosszú ideje arról álmodoznak, hogy közelebbről is megismerhessék Évát. De miről is beszélünk? Íme: “S.O.S! Keresünk nem dohányzó 30 és 60 év közötti hölgyeket, akik vállalnák a takarítást nálam! Természetesen ez adásba is kerülne! Fizetés priviben. Jelentkezés itt az oldalamon! Köszönöm! Évi” – írta a közösségi oldalán.

Egyelőre nem talált megfelelő embert

S bár mi úgy sejtjük, hogy számtalan ember van ebben az országban, aki szívesen tenne eleget a kérésének, bejegyzése nem érte el a várva várt sikert – alig két-három ember jelentkezett a nem mindennapi (és rendkívül csábító) álláshirdetésre. Pedig a tét nem kisebb, mint egy – civil és híres emberek életét bemutató – realityben való szereplés. Na, persze az sem elhanyagolható tény, hogy a szerencsés kiválasztott mindezt VV Éva oldalán teheti meg. Természetesen Az élet show-ja szereplőjét, Évát is megkerestük, hogy meséljen az felkínált munka minden egyes apró részletéről, de egyelőre nem sikerült elérnünk őt.

VV Évához hasonlóan az utóbbi két évben számtalan magyar híresség döntött úgy, hogy az RTL Klub után a TV2-n is megmutatja magát – ki ilyen, ki olyan formában:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top