Sztárok

Bekékült Tolvai Renáta – fotó

Az énekesnő érdekes fotót tett közzé a közösségi oldalán.
Fotó:Tolvai Renáta Instagram oldala
Fotó:Tolvai Renáta Instagram oldala

Sok sztárhoz hasonlóan a folyamatosan megújuló énekesnő is napjában többször bújja a közösségi oldalát, ahol egyébként az élete fontos és kevésbé lényeges történéseit egyaránt megosztja a rajongóival. S, bár a legtöbbször az aznapi szettjét bemutató selfie-t tesz közzé, néhanapján az is előfordul, hogy egy-egy meghökkentő képpel lepi meg a rajongóit – emlékezzünk csak vissza arra, amikor egy kimúlt macskával pózolt.

Meglepetésekből tehát nincs hiány, ez pedig a minap sem volt másként: Tolvai Reni ezúttal egy igencsak érdekes sminkben mutatta meg magát a követőinek. A szóban forgó fotót – amelyen nem túl természetes, erős kék színű rúzst visel – a következő képaláírással tette közzé: “Na tessék!“. Meglepő módon – magyar mentalitás, ugye – a kép osztatlan sikert aratott mind a követői, mind az ismerősei körében: az érdekes frizurát villantó Horváth Éva szerint például egyenesen remekül áll neki ez a szín.

Kinek a pap, kinek a papné – tartja a mondás. Mindenesetre a kép láttán nekünk azonnal a Titanic című film egyik jelenete jutott eszünkbe; egészen pontosan az, amikor a bekékült szájú Kate Winslet egy deszkán fekszik az óceán közepén. Erről beszélünk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top