Sztárok

Drasztikusan átváltozott a Harry Potter egykori sztárja – fotó

Mindenkit meglepett Daniel Radcliffe, vállig érő hajjal jelent meg egy londoni díjátadón.

A minap rendezték meg Londonban a 2014-es What’sOnStage díjátadó gálát, amelyre – több külföldi híresség mellett – Daniel Radcliffe is hivatalos volt. A színész – annál is inkább, mert ő is a díjazottak között volt – ki nem hagyta volna az eseményt, s, ha már arra járt, akkor jól meg is lepett mindenkit; na, nem a botrányos viselkedésével, hanem az új külsejével.

A(z) “Neked tetszik Daniel Radcliffe új külseje?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem, vissza a régit!

A Harry Potter filmek egykori sztárja rövid haját vállig érő frizurára cserélte, aminek következtében rá sem lehet ismerni. Szerintünk leginkább úgy fest, mint egy középkori lovag – azt leszámítva, hogy az idő tájt az emberek biztosan nem Armani öltönyben flangáltak. Mint az egyébként kiderült: az átalakító show nem a korábban állítólag drogfüggő Radcliffe ötlete volt, a Frankeinstein című film kedvéért változtatta meg ilyen drasztikusan a külsejét – szerencsére ő sem gondolja azt, hogy ezzel a frizurával majd népszerűbb lesz hölgyrajongói körében. Megnyugtató. Mi személy szerint azt reméljük, hogy minél hamarabb eljön az a pillanat, amikor Daniel újra találkozik a hajnyírógéppel

Akkor és most
Radcliffe akkor és most

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top