Sztárok

Megvádolták Király Viktort!

Az énekes reagált a pletykákra, miszerint A Dal döntője után – a rajongóira fittyet hányva – elviharzott a helyszínről.

Nem indult túl jól a hétfő reggel Király Viktor számára: az énekesről ugyanis olyan hírek kaptak szárnyra, miszerint Kállay-Saunders András győzelme után csalódottan, a rá várakozó rajongókat figyelmen kívül hagyva hagyta el az MTVA székházát. A Dal döntőse lapunknak elárulta: a féltékenység apró szikrája sincs benne azzal kapcsolatosan, hogy végül nem ő Megvádolták Király Viktort!győzedelmeskedett. “András egy nagyon tehetséges zeneszerző, akinek remek dalai vannak – miért lennék féltékeny rá?” – tette fel a költői kérdést Viktor, aki úgy véli: két tehetséges szakmabelinek nincs oka irigykedni egymásra. “Nem gondoltam volna, hogy András fog kimenni, persze ő is bent volt a képben, de én valamiért nem rá, hanem Bogira, vagy a New Level Empire-re tippeltem” – mesélte a Nők Lapja Cafénak Viktor. Az énekes – a hírekkel ellentétben – a műsor után még jó egy-másfél órát töltött a helyszínen. “Aki ismer engem, az nagyon jól tudja, hogy sohasem sajnálom az időt a rajongóimra, elvégre miattuk csinálom ezt az egészet. Bármikor szívesen adok autogramot, olykor pedig a véleményüket is kikérem” – mosolygott.

Külföldön is bontogatja a szárnyait

S bár A Dalnak vége, Viktor nem lazsál – Majoros Hajnival gőzerővel készülnek A Nagy Duettre, emellett pedig Az ének iskolája új évadának forgatásai is elkezdődtek. “Számomra mindkét műsor inkább élvezet, mintsem munka. Az ének iskoláját azért szeretem nagyon, mert – ahogy a nevében is benne van – egy tehetséggondozó műsor: a gyerekek azért jönnek, mert tanulni akarnak tőlünk. A Nagy Duettben pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy kicsit kibújjunk a bőrünkből – még ha ez eddig nem is történt meg. Eddig mindhárom dalunkkal könnyen tudtunk azonosulni, most viszont arra törekszünk, hogy egy olyan produkcióval rukkoljunk elő, ami nem illik hozzánk, a karakterünkhöz” – magyarázta.

A(z) “Te örültél volna, ha Király Viktor képviseli hazánkat az Eurovízión?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen.

A fogadalmát betartó énekes azt is elmesélte nekünk, hogy nemrég egy ritka lehetőség találta meg. “DMC – aki az eurovíziós dalomban is közreműködött – nemrég megkeresett, és Lindával együtt meghívott minket New Yorkba. Szerveznek nekünk egy bemutatókoncertet, amelyen neves lemezkiadóknál dolgozó szakemberek fognak részt venni. Természetesen nem gondolom, hogy ez a dolog majd megváltoztatja az életem, de örülök, és hálás vagyok a lehetőségért.

Íme, az a dal, amellyel Viktor kvalifikálta magát az Eurovíziós Dalfesztivál magyar versenyébe:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top