Sztárok

Kim Kardashian botrányt okozott, majd megalázták a bécsi Operabálon – galéria

Kim Kardashian a bécsi Operabálon percek alatt kiborította a partnerét. De más is történt, szerencsére...

Ha az amerikai médiaszemélyiség egy matematikai egyenlet lenne, akkor a következőképpen nézne ki: Kim Kardashian = botrány. Ahol feltűnik, ott egészen biztosak lehetünk abban, hogy garantált a balhé, ahogy abban is, hogy másnap róla fognak szólni a hírek – mindegy, mit, a lényeg, hogy írjanak, ugye. A minap azonban meglepő módon nem teljesen “önszántából” került a reflektorfénybe, hanem egy Kanye West imitátornak köszönhetően.

Történt ugyanis, hogy Kim éppen az 58. bécsi Operabálon múlatta az időt a milliárdos építési vállalkozó, Richard Lugner vendégeként, amikor is különböző kellemetlenségek érték. Az első és legkínosabb talán az volt, amikor a partnere a sajtó előtt kerek perec kijelentette, hogy az önimádó Kim egy elviselhetetlen nőszemély, és rendkívül  idegesíti őt, főleg azért, mert bár ötszázezer dollárt (közel százmillió forintot!) fizetett Kimnek az estéért, mégsem volt hajlandó táncolni vele. Ezt követően pedig egy Kanye West imitátor tűnt fel a színen – egy fehér férfi, feketének maszkírozva – és a rapper geszusait, viselkedését leutánozva próbálta meg Kimet szórakoztatni. A produktum nélküli celebek koronázatlan királynőjénél ez a momentum azonban kiverte a biztosítékot – valljuk be őszintén, ezúttal érhető módon –, és a selfie-királynő nem sokkal a történtek után le is lépett a buliból. Biztosan nem lesz azonban egyszerű elfelejtenie a kínos sztorit, annál is inkább, hogy a történteket a saját valóságshow-jának stábja is videóra vette.

A bálon készült további fotókat képgalériánkban megnézheted!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top