Sztárok

Détár Enikő nem hisz az örök boldogságban

Détár Enikő nem hisz már az örökké tartó boldogságban, és férjhez menni sem akar többet. De lehet, hogy ez idővel majd változik.

Détár Enikő nem hisz az örök boldogságbanDétár Enikő a Blikknek elmondta, hogy nem zavarja a kora, és nagy önbizalmat adott neki, hogy képes volt továbblépni és megújulni. A színésznő, akire újra rátalált a szerelem, azt mondja, nem szeretne többet férjhez menni, de azt is hozzátette, hogy talán ez a véleménye a jövőben még megváltozhat. “Nem hiszek az örökké tartó boldogságban, de sok boldog pillanat van az ember életében” – magyarázza.

Új szerelmével kapcsolatban elárulta, hogy nagyon sok boldogságot ad neki az együtt töltött idő és az új kapcsolat, emellett pedig az is nagy örömmel tölti el, hogy volt párjával, Rékasi Károllyal sikerült kialakítaniuk egy jó, emberi kapcsolatot. “Ő nagyon jó apa és férj volt, nincs köztünk rossz viszony, a gyerekek miatt pedig egyébként is elkerülhetetlen, hogy találkozzunk és olykor beszéljünk” – árulta el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top