Sztárok

Hien: “A tájszólási sokszínűség nagyon tetszik nekem”

Melyik házimunkával lehet az őrületbe kergetni az énekesnőt? S vajon miért gondolja úgy Hien, hogy az élete olyan, akár egy ámokfutás?

10 szó, 10 válasz Vajon mi az első gondolat, ami az interjúalanynak az eszébe jut róla? Sorozatunk további részei:
– Kiss Ramóna: Aki hatalomhoz jut, sokszor visszaél azzal
– Polyák Lilla: Bizonyos dolgokról le kell mondani
– Varga Iza: A magam erejében hiszik
– Rubint Réka: “A pszichológus egy hasznos segítség”
– Tóth Gabi: “A mentoráltak felerősítik az anyai ösztöneimet”
– Epres Panni: “Borzasztóan büszke vagyok a férjemre és a csapatra”
– Világbékéről és Molnár Csilláról kérdeztük az új szépségkirálynőt
– Weisz Fanni: “A szépség a sors mulandó ajándéka”


1. Tájszólás

A hagyományok, illetve a vidéki fellépések, azok a városok, falvak, ahol eddig jártam. Egy-egy ilyen út alkalmával mindig rádöbbenek arra, hogy mennyire sokszínűek az emberek: mindenhol teljesen másféleképp beszélnek, és ez az akár szóhasználatban, akár például hangsúlyozásban megmutatkozó sokszínűség borzasztóan tetszik nekem. Olyan szép, hogy ilyen különbségek vannak.

2. Emelt díjas SMS

Az, hogy az elkövetkező időben mennyi ilyen üzenetre lesz szükségem. Pontosabban: szükségünk. Cookyval a Nagy Duettben versenyzünk, és hát persze az a célunk, hogy minél tovább eljussunk a versenyben – ehhez azonban az kell, hogy sok-sok ilyen szavazatot kapjunk. (Nevet.)

3. Álmatlanság

Ez a dolog akkor szokott leginkább előfordulni az életemben, amikor sok az elfoglaltságom, és nem tudom kipihenni magamat. Pedig alvásra szükség van, de ha az embernek folyamatosan kattog valamin az agya, akkor nehezen hajtja álomra a fejét.

Hien: 4. Rigolya

Na, ezzel most megfogtál! (Nevet.) Talán az, hogy a párom sosem teszi rá a kupakot a tusfürdőre és a samponra, ez pedig elég zavaró tud lenni. Persze tudom, hogy nem direkt csinálja, hanem azért, mert elfelejti.

5. Pho Bo

Én alapvetően inkább csirke-, mintsem marhahúspárti vagyok, de ezt a levest egyszerűen imádom. Egyébként nagyon szeretek főzni, ezt az ételt már többször elkészítettem, és szerencsére mindig jól sikerült. Anyukámét persze nem tudom felülmúlni: ő úgy csinálja, ahogy senki más! (Mosolyog.)

6. Macskaszőr

Mivel két macskám van, ezért folyamatosan “találkozom” vele a lakás különböző pontjain, vagy éppen a ruháimon. Amikor a szőnyegből kell kiporszívózni a macskaszőrt…hát igen, az nem tartozik a kedvenc házimunkáim közé.

7. Szemfestéklemosó

Ez a legtöbb nő életében szerintem egy elég sokszor használatos dolog. Én például – azt leszámítva, amikor otthon vagyok – mindennap sminkelem magamat, a munkám miatt ez bizonyos szinten “kötelesség”, de képtelen lennék sminkben aludni, úgyhogy lefekvés előtt mindig lemosom.

8. Ámokfutás

Most abszolút egy ilyen ámokfutós időszakomat élem: rengeteg projekten dolgozom, mindeközben megélem a felnőtté válást, és a kettő együtt olykor nem egyszerű. Felvettek két angol egyetemre, ahova egyébként nagyon sok felkészülés kellett, és amiket azért lassan el kellene kezdeni. Nagyon sok dolgot csinálok egyszerre, aminek az az eredménye, hogy nem tudom mi mikor fog pontosan megtörténni, bekövetkezni – például ez az egész egyetem dolog.

9. Playback

Az, amit én sosem szoktam a fellépések alkalmával. Eddig talán két alkalommal fordult elő, hogy playbackeltem, és akkor is csak azért, mert nem voltak adottak az élő fellépéshez szükséges technikai feltételek. Nagyon nem szeretem azt, ha egy előadó playbackel – elvégre azért vagyunk énekesek, hogy énekeljünk.

10. Bevásárlólista

Az okostelefonokon nagyon jó bevásárlólista-készítő alkalmazások vannak, amiket én is előszeretettel használok a mindennapokban. Szerintem sokkal praktikusabb, mint mondjuk a papíralapú lista, mert a telefonját nehezebben veszíti el/hagyja otthon az ember, emellett pedig ha esetleg valamit elrontok, vagy rossz sorrendben írok fel a képzeletbeli papírra, akkor egyszerűen csak átjavítom és kész, nem kell még egy újabb papírt elővenni. Környezetbarát megoldás, nem? (Mosolyog.)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top