Sztárok

Rajongóit szapulja VV Simon

VV Simon a közösségi oldalán nyomdafestéket nem tűrő szavakkal szól követőihez.

Nagyot fordult a világ VV Simonnal, amióta kizárták a játékból. Charlotte szerelme mostanság úgy tengeti a mindennapjait, mint egy igazi celeb: a közösségi oldalán képekkel dokumentálja az Rajongóit szapulja VV Simonélete legfontosabb történéseit, de az sem ritka, hogy hosszú monológokban szól a követőihez. A dolognak csupán egyetlen szépséghibája van: a stílusa. A pólóletépés miatt kizárt fiú ugyanis nem túl szofisztikált módon fogalmazza meg a benne kavargó gondolatokat, érzéseket, gyakorta előfordul, hogy a követőiről sem túl szépen “nyilatkozik”. “Könyörgöm, nem Facebookon élek, én utálom ezt a sz*r felületet, nulla emberi interaktivitás. Nem, nem fogom meghallgatni az életeteket, olvasni sem szeretném. Vannak barátaitok? Ütközzetek velük és dumáljatok egy jót, én is azt teszem, nem tudok mindenkivel találkozni, nem is szeretnék” – olvasható Simon egyik bejegyzése, amellyel – szerintünk érthető módon – nem lopta be magát a követői szívébe.

Hidegen hagyja, hányan követik

Rajongóit szapulja VV SimonDe mint azt egy másik bejegyzéséből megtudtuk: nem is igen vágyik erre. “Azt kérdezgetem magamtól, hogy miért? Kicsoda, micsoda? Miért gondolják azt, hogy majd Facebookon fogok cseverészni? Nem itt élek, fizikai fájdalmam van már a hülye kérdésektől, plusz telibe sz*rom hányan követnek vagy mi a lósz*r” – intézte a nem éppen kedves szavakat követőihez a volt villalakó. A közösségi oldalon való aktivitása egyetlen dolog miatt érdekes igazán, mégpedig azért, mert  a beköltözése előtt még arról mesélt nekünk, hogy ha kijön, mindenképp harcot indít a Facebook ellen – ehhez képest viszont ott tölti a napjai egy (jó) részét. Ki tudja, lehet, hogy az ő értelmezésében ez is a “harc” egyik módja.

Nem egyszerű a celebélet, na – ezt egyébként, többek között – már Istenes Bence is eldalolta:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top