Sztárok

VV6: Féltékenységből ütött Krisztián

Viki addig kavarta a villában a szálakat, míg végül Krisztián ütött idegességében.

VV6: Féltékenységből ütött KrisztiánVV Krisztián és Iza szerelmi története továbbra sem válik unalmassá, legalábbis azoknak, akik a szappanoperákra jellemző hullámvasutazást kedvelik. Amikor már éppen rendeződni látszott kettejük viszonya, Iza megnyerte a legszexibb diáklány címét, Viki távolról sem ártatlan rábeszélésének hatására pedig a nyeremény vacsora elfogyasztásához Krisztián helyett Ádámot választotta társnak.Viki nagy ötlete ugyanis az volt, hogy szedje ki a lány Ádámból a lehető legtöbb információt a taktikájáról.
Ez a választás kiverte Krisztiánnál a biztosítékot, ráadásul miközben Iza éppen Ádámot faggatta két falat rántott hús közben, addig Vikinek bőven volt alkalma tovább hergelni a csalódott fiút. Krisztián idegességében a falba ütött, a dohányzóban pedig már alig látott a dühtől. Iza persze elmagyarázta neki vacsora után, hogy mindössze azért választotta Ádámot, mert szerette volna megtudni, kit fog párbajra vinni, ha rá kerül vasárnap a kendő.
A békülés közben az is hivatalossá vált végre, hogy Krisztián bizony szerelmes Izába, de az továbbra sem tűnik fel a villalakóknak, hogy a szerelmi háromszögben bizony Viki is nyakig benne van. Egyre nyilvánvalóbb ugyanis, hogy a pár körüli ólálkodása és uszítása nem más, mint merő féltékenység, hiszen szemmel láthatóan odáig van Krisztiánért.



Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top