Sztárok

Való Világ 6.: Aurelio sminkeli magát

VV Aurelio a vasárnapi párbajra feldobott egy kis szemceruzát.

Érdekes dologra lettünk figyelmesek a Való Világ vasárnapi párbaján, egészen pontosan akkor,Vastag Csabát koppintja VV Aurelio amikor a villalakók élő adásban elmondták, kit várnak vissza a luxusbörtönbe. Az állítólag saját neméhez is vonzódó VV Aureliót megpillantva először azt hittük, csak a szemünk káprázik, ám – a műsor oldalára feltöltött videó alatt – több kommentelő is kiszúrta azt, amit mi. Bizony, a VV Zsófit kiborító  Aurelio egy kis sminket dobott fel magára eme jeles esemény alkalmából: ha jól megnézzük a képet, láthatjuk, hogy ha csak halványan is, de kihúzta fekete szemceruzával a szemét. Tény, hogy mindezt a szeme alatt lévő karikák miatt nem egyszerű kiszúrni, ám a szemfüles nézőket nem lehet átverni.

Mire képes egy kis smink…?

Fotó: Nesy Photography
Fotó: Nesy Photography

Aurelio egyébként az egyik éjszakai online stream alkalmával (aznap, amikor a többi fiúval együtt lánynak öltöztek) elmondta, hogy egyáltalán nem áll tőle távol a cicomázkodás, és ha lány lenne, annyi sminket kenne magára, amennyit nem szégyell. Bár azt pontosan nem tudjuk, hogy kitől kapott ihletet, egy sejtésünk szerint Vastag Csaba arcképe lebegett a szeme előtt, amikor kipingálta magát. A legyőzhetetlen énekes ugyanis előszeretettel húzza ki a szemét egy-egy fellépésre, mint ahogy azt például a szombati lemezbemutató koncertjén is tette. A fellépés miatt, nem pedig a hétköznapokon – van különbség.

Kíváncsi vagy, hogyan néznek ki lenge öltözetben a Való Világ 6. szereplői? Galériánkban megnézheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top