Sztárok

Nyilvánosan vallott szerelmet Justin Bieber – videó

Justin Bieber a minap egy fesztiválon lépett fel, ahol az egyik dalt régi-új szerelmének, Selena Gomeznek címezte.

Újabb fordulóponthoz érkezett Justin Bieber és Selena Gomez kapcsolata – adta hírül a Dailymail. A fiatalok nem először (és szerintünk nem is utoljára) kezdik újra a románcukat, mostanra odáig jutottunk, hogy megszámolni sem tudjuk, hányszor vesztek össze és békültek ki. Talán ők maguk sem.

Hurrá, szent a béke!

Mindenesetre egy dolog biztos: a leginkább argentin szappanoperába illő szerelmi történet a minap új fejezetéhez érkezett. A botrányhős énekes a napokban a South By Southwest Festivalon lépett fel, ahol (nagyon meglepő módon) a rehabot megjárt Selena is megjelent. Az énekes – miközben folyamatosan a Disney Channel egykori üdvöskéjét bámulta – abszolút félreérthetetlen módon konferálta fel az “As Long As You Love Me” (Ameddig szeretsz – a szerk.) című számát. “A következő szám szóljon neked, bébi” – mondta a régebben egyszer letartóztatott Justin, aztán rázendített a tipikus popnótára. S bár eddig arról szóltak a hírek, hogy Bieberék titkolni akarják a kapcsolatukat, a koncert után világosan a adták a jelenlévők tudtára – Selena édesanyjának legnagyobb bánatára –, hogy együtt vannak: folyamatosan simogatták, ölelgették egymást, az este végén pedig együtt távozták. Mi ezúton is sok boldogságot kívánunk nekik, mindemellett kíváncsian várjuk,most meddig tart a béke.

Itt megnézheted, hogyan adta elő Biebs a kedvesének címzett dalt:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top