Sztárok

Jennifer Lopez csúnyán beszólt Ben Afflecknek– videó

Jennifer Lopez a minap mindent kitálalt volt kedveséről, Ben Affleckről.

Ahogy azt megírtuk: épp a mai napon tíz éve annak, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck végleg búcsút intett egymásnak. A divatbakit ejtő énekesnő az utóbbi években minden bizonnyal rengeteg őszinteséggel kapcsolatos (tudjátok, “mondd ki, amit gondolsz!” típusú) könyvet olvasott, legalábbis mi nem találunk más magyarázatot a pálfordulására – egészen pontosan arra, hogy éppen most tálal ki egykori kedveséről, Ben Affleckről.

Hagyná megfulladni volt kedveseit

Jennifer Lopez kitálalt - videóA korábban megzsarolt Jennifer a minap egy interjúban beszélt exszerelméről – adta hírül a Huffingtonpost. És hát, sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy túl szép szavakkal illette volna exeit. “Képzeld el, hogy egy tutajon vagy az óceán közepén. Végigpásztázod a terepet, és látod, hogy két ember lebeg, de csak egyet menthetsz meg. Az egyik férfi Ben Affleck, a másik P. Diddy” – mondta az interjúban Jennifer, aki mindkét említett férfival éveken keresztül alkotott egy párt. Arra a kérdésre, hogy végül kit húzna fel maga mellé a tutajra, a következőt válaszolta: Tudod mit? Én szerintem mindkettőt hagynám megfulladni b***a meg!” – nevetett az elképesztően sovány Jen. Vele ellentétben Ben és Diddy állítólag már korántsem találták ennyire viccesnek a kijelentését, a hírek szerint mindketten alaposan berágtak – egyébként abszolút érthetően.

Itt megnézheted, hogyan kacarászik önfeledten Jennifer:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top