Sztárok

Csonka András szigorú zsűrizésre készül

A hamarosan induló Szombat Esti Láz egyik zsűritagjával beszélgettünk műsorról, magánéletről, karrierről.

Csonka András rendkívül sokoldalú ember, mi sem bizonyítja ezt jobban,mint hogy az eddigi pályafutása alatt színészként, énekesként, amatőr táncosként, valamint műsorvezetőként egyaránt bizonyított. A különös betegséggel küzdő Andrást hamarosan egy teljesen új szerepkörben láthatjuk, ugyanis – Keleti Andrea, Esztergályos Cecília és Jáksó László mellett – ő is beül a Szombat Esti Láz 2014-es szériájának zsűrijébe. A színész régi motorosnak számít a műsor történetében, hiszen Keleti Andrea oldalán amatőr táncosként, Lilu oldalán pedig műsorvezetőként tűnt fel. “Amikor 2006-ban elvállaltam a szereplést, nem tudtam, hogy mire vállalkozom – azt gondoltam, hogy milyen jópofa dolog ez az egész. Már az első próbán kiderült, hogy ennek a fele sem tréfa, vagyis – hiába a színpadi táncos rutin – ez a fajta mozgáskultúra semmihez nem hasonlítható” – nyilatkozta az Amerikában is szerencsét próbáló művész, akinek a kezdetek kezdetén a tánclépések elképesztő sűrűségével igencsak meggyűlt a baja. Idővel azonban ráérzett a dologra – ezt támasztja alá az a tény is, miszerint mind az elődöntőket, mind a döntőt, mind pedig az úgynevezett extra döntőt (amikor az eddigi szériák nyertesei mérték össze az erejüket a színpadon – a szerk.) megnyerték Keleti Andreával.

Csonka Andrást szigorú ítész lesz

András azt is megosztotta velünk, hogy miért nem gondol vissza szívesen 2008-ra, egészen pontosan arra, amikor is vendégként, egyetlen tánc erejéig tértek vissza a színpadra Andival. “Az idő tájt valamiért görcsösebb voltam, lelkileg sem voltam olyan passzban, a testem sem volt már erre tréningezve, és mindez végül egy porckorongsérvhez vezetett. De, lekopogom: azóta – köszönhetően annak, hogy megtaláltam a jó módszert – tünetmentes vagyok” – mesélte. A színész számára teljesen új feladat a zsűrizés, ennek ellenére izgatottan várja az elkövetkezendő hónapokat. “Az biztos, hogy drukkerként fogom szemlélni a produkciókat, a tánccal kapcsolatos szakkifejezéseket meghagyom Keleti Andreának. Ha kell, persze szigorú leszek. Tudod, ha azt tapasztalom, hogy valakinek nem megfelelő a hozzáállása, azzal nem tudok, és nem is akarok egyetérteni” – árulta el, mivel lehet a leginkább kihozni a sodrából.

A(z) “Várod már a Szombat Esti Láz indulását?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen!

S mielőtt esetleg bárki azon aggódna, hogy a színész túlhatja magát, eláruljuk: Andrásnak viszonylag sok ideje jut saját magára. “Jelenleg szingli vagyok, nem élek párkapcsolatban, és ameddig ez nem változik, addig az történik, és úgy, ahogy én akarom. A szabad estéimet a barátaimmal és kikapcsolódással töltöm, emellett bizonyos időközönként igyekszem elutazni pár napra. Élvezem az életet: jóban szeretnék lenni a világgal, és azt szeretném, hogy a világ is jóban legyen velem, ennyi az egész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top