Sztárok

Istenes Bence betört a kollégájához

A szavaknak teremtő erejük van, ezt már sosem felejti el Istenes Bence rádiós műsorvezetőtársa, Pordán Petra. A 89.5 Music Fm reggeli műsorának, az Önindítónak műsorvezetői napok óta a rémálmokról, rémálmaikról beszéltek, és Petráé, ahogy elmesélte, valóra is vált.

Istenes Bence betört a kollégájáhozPordán Petra, István Dániel és Istenes Bence a minap a rémálmok témakörét taglalta élő adásban. Kiderült, hogy Bence vadállatfóbiáját álmodja verejtékes álmaiban, Dani pedig attól retteg, hogy kocsival egy folyóba zuhan, és az ablakon keresztül lassan beszivárog a víz. Pordán Petra még a hálószobája ajtaját is magára zárja esténként, mivel már szinte betegesen fél visszatérő rémálmától, hogy alvás közben meglepik a betörők.

Az Önindító jóindulatú férfi tagjainak mi sem kellett több, szövetkezve Petra barátjával, megszerezték a lakás kulcsát és a hálószobát is kinyittatták, és Istenes Bence, a műsor szerkesztője, Háder György kíséretében hajnal 4-kor megjelent az édesdeden alvó Petra ágyánál, vészjósló hangokat hallatva. A hatás leírhatatlan, viszont meghallgatható, hisz’ a rádiós fiúk rögzítették az ébredés, az eszmélés és a rémület hangjait, amit persze adásban is közzétettek.

Korábban Istenes Bence már átélhette nagy félelmét, mikor bevitték egy oroszlánbarlangba, most pedig Petra lázálma valósult meg. De vajon mi várhat István Danira?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top