Sztárok

Újabb pár mondott nemet a Szombat Esti Lázra

Hiába szerette volna az RTL Klub, hogy Bódi Guszti és Margó is szerepeljen a Szombat Esti Láz ötödik szériájában, a mulatós zenészek nemet mondtak.

 

Újabb pár mondott nemet a Szombat Esti LázraBódi Guszti nem engedi, hogy idegen férfi fogdossa a feleségét – írja a Blikk. A mulatós párt ugyanis szerette volna felkérni az RTL Klub, hogy szerepeljenek a Szombat Esti Láz legújabb szériájában, ám Bódiék azonnal nemet mondtak. “Biztosan jó buli a táncolás, ha az ember a szerelmével teszi. De az, hogy Margót más ölelgesse, érintse egy intim közegben, nálunk nem szokás, ezt csak a férj teheti meg a feleségével” – nyilatkozta a lapnak Bódi Guszti, aki még azt sem engedi a feleségének, hogy rövid szoknyát hordjon.

A napilap úgy tudja, hogy a műsor lehetséges táncpárjaként szóba került még Rékasi Károly és Pikali Gerda, Schobert Norbi és Rubint Réka is. Azt, azonban hogy a visszalépett Gregor Bernadették helyett ki versenyez majd a Szinetár-Makranczi, Eszményi-Heilig párosok mellett, egyelőre nem közölte a csatorna.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top