Sztárok

Felnőttek Hollywood sztárikrei

Bár sok hollywoodi hírességről nem tudjuk, hogy van ikertestvére, egyes színészek kimondottan az ikertestvérükkel együtt lettek híresek. Legtöbbjüket már gyermekként ismerhettük, most megmutatjuk őket felcseperedve.

A leghíresebb ikerszínészek az Olsen-lányok voltak, akik alig háromévesen kezdtek forgatni a Bír-Lak című családi sorozatban. Mary-Kate és Ashley azóta felnőttek, ám kapcsolatuk az évek során egyre szorosabb lett.

Felnőttek Hollywood sztárikreiA Született feleségek is “elfogyasztott” két ikerpárt az évadok alatt. Kezdetben a Kinsman ikrek játszották el a Scavo család gézengúz rosszcsontjait, majd ahogy múltak az évek, a színészpalántákat idősebb szereplőkre kellett cserélni. Ekkor tűntek fel a Carver testvérek, akik igazi jó pasikká értek az utolsó évadra.

Hogy a Harry Potter ikerpárja és az egykori emós tinibanda Tokio Hotel testvérpárja hogyan változott át az évek alatt, azt a Cafeblog/Iker a családban oldalán nézheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top