Szabadidő

Így élnek most a Született feleségek szereplői

Nyolc éven át ők jelentették a szerda esti programunkat, aztán tavaly eltűntek, űrt hagyva az életünkben. Kíváncsiak voltunk, mit csinálnak azóta a Született feleségek sztárjai.

Munkamániások és nagy lazsálók

Nem mindenki forgatta fel a világot a szereplők közül. Volt, aki azonnal fejest ugrott egy másik nagy munkába, de akadtak olyanok is, akik inkább a családra és a pihenésre koncentráltak. Az utóbbi csoportba tartozik Bree, azaz Marcia Cross, akiről egy éve csupán olyan híreket hallani, hogy éppen merre üdül az ikerlányaival, Edennel és Samanthával. Rengeteg szabadidejében egy rákellenes alapítványt támogat, de jelenleg eszébe sincs visszamenni robotolni a kamerák elé.

Így élnek most Született feleségek szereplői

Eva Longoria lediplomázott

Amikor éppen nem áruló szépségkirálynőnkkel, Kocsis Korinnával pózol egy jótékonysági eseményen, vagy nem a saját étterme, a SHe megnyitásán fáradozik, akkor Eva Longoria leginkább iskolába járt. Már a sorozat idején elkezdte tanulmányait, ám időhiány miatt elhanyagolta a nagyon komolyan hangzó Chicano és Chicana szakot – az Egyesült Államokban élő latinok kultúrájával, nyelvezetével foglalkozó szakág –, de most májusban végre lediplomázott. Amikor éppen nem tanult, akkor villantott egy nagyot a cannes-i filmfesztiválon, és összejött régi barátjával, a floridai vállalkozó Ernesto Arguellóval. A dolog szépséghibája, hogy azóta már szakítottak is. Emellett B kategóriás filmeket forgat, melyek közül a legérdekesebb a Married and Cheating (Házas és félrelép), mivel abban Sarah Jessica Parker oldalán játszik, így végre láthatjuk a Szex és New York egyesülését a Született feleségekkel.

Így élnek most Született feleségek szereplői

Teri Hatcher készen áll a randizásra

Egészen pár héttel ezelőttig Teri Hatcher kb. kámforrá vált a nyilvánosság elől, de mostanság már rivaldafényre kiéhezve lépett újra a nagyközönség elé. Az apropót a Repcsik című animációs film szolgáltatta, amiben ő kölcsönözte az egyik szereplő hangját. Hatcher minden létező interjúban igyekezett hangsúlyozni, hogy szívesen szerepelne egy Született feleségek mozifilmben, sőt Superman kedveseként is visszatérne egy korábbi sikeréhez. A gond csak az, hogy ilyen folytatásban jelenleg rajta kívül senki nem gondolkodik. A színésznő az eltűnése alatt a Los Angeles-i Cordon Bleu iskolában tanulta a szakácsművészet rejtelmeit, a lányával utazgatott, és már végre van ideje randizgatni is, bár egy gyengén sikerült vakrandin kívül eddig többre nem futotta. Sebaj, a szíve már készen áll az újabb szerelemre.

Így élnek most Született feleségek szereplői

Felicity Huffman luxusvillát vásárolt

Nem megy rosszul Felicity Huffmannek, ugyanis férjével, a színész William H. Macyvel együtt idén laza 3 800 000 dollárért vásároltak egy öt hálószobás luxusvillát Los Angelesben, sőt a hölgy némi fiatalításon is átesett. Bár nem vallotta be, szakértők szerint az arcát botoxinjekciókkal és arckozmetikai műtéttel is kezelték. Emellett volt ideje még dolgozni is. Férje rendezésben játszik a Rudderless (Irányvesztett) című drámában, ami egy apáról szól, aki zenekar-alapítással akarja túltenni magát fia elvesztésén. Ezen felül még egy filmje kilátásban van, de ennél sokkal érdekesebb, hogy játszott a Boomerang című sorozat pilotjában, ami egy mintacsaládnak álcázott, valójában a kormánynak bérgyilkosként dolgozó famíliáról szól. A koncepció izgalmas, reméljük, berendelik a többi részt is.

Így élnek most Született feleségek szereplői

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top