Gasztro

Óriáspillákat növeszt a szempillabotox

Véletlenül fedezték fel a szempillanövesztő csodaszert.

Óriáspillákat növeszt a szempilla-botoxSzempillabotoxként is emlegetik a Latisse nevű készítményt, mely hosszabb és sötétebb szempillákat ígér, mégpedig nem is alaptalanul. A terméket az Allergan vállalat dobta piacra, mely annak idején a botoxot is.

Véletlenül fedezték fel, hogy a zöld hályog kezelésére használt egyik szer, a bimatoprost mellékhatása, hogy serkenti a szempillák növekedését. A cég szakemberei ennek a szernek felhasználásával fejlesztették ki a Latisse-t.

A készítményt naponta egyszer, a szemceruzához hasonló módon kell felvinni a szempillák tövébe és – az eddigi tapasztalatok alapján – nyolchetes alkalmazás után fejti ki a hatását: átlagosan 18 százalékkal sötétebb és 25 százalékkal hosszabb szempillákat eredményez. Ahhoz azonban, hogy a pillák ilyenek is maradjanak, folyamatosan használni kell, ami pedig nem épp olcsó mulatság, ugyanis a havi adag 30–35 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül.

Amerikában, Kanadában és Indiában már engedélyezték a szert, hamarosan pedig Európában is elérhető lesz, mégpedig elsőként Nagy-Britanniában.

 

Mindenhol veled leszünk: megjelent a Nők Lapja Café mobilalkalmazása

mobil dobozMit ígér a horoszkópod aznapra, ki villantotta a legtrendibb ruhát a vörös szőnyegen, jól jönne egy klassz recept ebédre? Ezentúl nem kell gép elé ülnöd, hogy mindezt elolvashasd itt nálunk, mert az új Nők Lapja Café alkalmazással akár a buszon ülve vagy sorban állva, de a reggeli kávéd mellett is átböngészheted híreinket!

– Itt töltheted le az alkalmazást iPhone-ra!
– Itt töltheted le az alkalmazást Android mobilra!

A Windows Phone-verzió néhány napon belül szintén elérhető lesz itt!

További részleteket és letöltési segítséget itt találsz!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top