nlc.hu
Sztárok
Felnőttek Hollywood sztárikrei

Felnőttek Hollywood sztárikrei

Bár sok hollywoodi hírességről nem tudjuk, hogy van ikertestvére, egyes színészek kimondottan az ikertestvérükkel együtt lettek híresek. Legtöbbjüket már gyermekként ismerhettük, most megmutatjuk őket felcseperedve.

A leghíresebb ikerszínészek az Olsen-lányok voltak, akik alig háromévesen kezdtek forgatni a Bír-Lak című családi sorozatban. Mary-Kate és Ashley azóta felnőttek, ám kapcsolatuk az évek során egyre szorosabb lett.

Felnőttek Hollywood sztárikreiA Született feleségek is “elfogyasztott” két ikerpárt az évadok alatt. Kezdetben a Kinsman ikrek játszották el a Scavo család gézengúz rosszcsontjait, majd ahogy múltak az évek, a színészpalántákat idősebb szereplőkre kellett cserélni. Ekkor tűntek fel a Carver testvérek, akik igazi jó pasikká értek az utolsó évadra.

Hogy a Harry Potter ikerpárja és az egykori emós tinibanda Tokio Hotel testvérpárja hogyan változott át az évek alatt, azt a Cafeblog/Iker a családban oldalán nézheted meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top