Sztárok

Harry herceget kikosarazta a barátnője

Mégpedig kétszer is. Harry ugyanis két kérdést is feltett barátnőjének, de Cressida Bonas mindkettőre nemmel válaszolt.

Harry herceget kikosarazta a barátnőjeAngliában mindenre lehet fogadni, kivéve a királynőre. Mostanában a legtöbb fogadást Harry herceg jövőjére kötik. Nos, akik arra fogadtak, hogy a herceg hamarosan összeköltözik szerelmével, majd el is veszi feleségül a 25 éves Cressida Bonast, azok bukták a fogadást. A lány ugyanis kétszeresen is visszautasította a herceget.

Egyelőre nem konganak a harangok

Harry állítólag megkérte a kezét, ám Cressida elárulta, hogy nemet mondott. Történt, hogy nemrégiben közösen jelentek meg egy koncerten és egy sporteseményen, nyalták-falták egymást a lelátókon, ekkor kérdezte meg egy bátor újságíró Cressidától, hogy mikor megy férjhez Harryhez. “Még nem állok készen a házasságra”  – jött a királyságot lázban tartó kérdésre a válasz. Nem sokkal később a lány visszautasította Harry másik kérését is, és úgy döntött, nem költözik hozzá a Kensington-palotába. Cressida ugyanis kivett egy, a palotától mindössze két metrómegállóra, a Notting Hill kapuhoz közel lévő lakást egy jó barátnőjével együtt. Mindez azt jelzi, hogy Cressida és Harry szereti egymást, de odébb van még a királyi menyegző.  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top