Sztárok

Mindenkit megrémít Angelina Jolie – videó

A minap megjelentek a Csipkerózsika című film első hivatalos képei, és a főszereplő, Angelina Jolie néhány kulisszatitkot is elárult. Többek között azt is, hogy lett kislánya a kollégája.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy idén nyáron a mozikba kerül Angelina Jolie legújabb filmje, amelyben a színésznő egy gonosz tündért alakít.

Ötéves kislánya, Vivienne is feltűnik majd a moziban

Angeline Jolie és kislánya a Csipkerózsikában - galéria

A Csipkerózsika főszereplőjéről – egyetlen plakátot, na és persze a lesifotókat leszámítva – ez idáig nem igen láthattunk olyan képeket, amelyeken tökéletesen látszana, hogyan is sikerült a nagy átalakítás. A minap azonban nyilvánosságra hozták a film első hivatalos képeit, vele együtt pedig egy Entertainment Weekly interjút is, amelyben a színésznő a forgatások kulisszatitkai mellett a magánéletébe is betekintést enged. Az átmaszkírozott Angelina például azt is elárulta, hogy jól érezte magát a gonosz főhős szerepében, annak ellenére, hogy fia, Pax sírva fakadt, amikor meglátta anyját a rémisztő jelmezben. További érdekesség, hogy nemcsak a fia, de az eredetileg kiválasztott gyermekszereplő is annyira megijedt Jolie láttán, hogy kilépett, ezért az újabb műtétre készülő színésznő egyik kislánya, az ötéves Vivienne játssza el helyette a szerepet.

Galériánkban nemcsak a hivatalos, de a forgatáson készült képeket is megtekintheted:

Megnézem
Összes kép (1)

Itt megnézheted a Csipkerózsika című film legújabb előzetesét:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top