Sztárok

Újabb örömhírt kapott Hien

Alig ocsúdott fel az első sokkból, hogy felvették a Berklee egyetemre, máris újabb örömhírt kapott Hien.

Újabb örömhírt kapott HienBár még csak márciust írtunk, minden bizonnyal kijelenthetjük, 2014 Hien éve. A Megasztárban feltűnt fiatal énekesnő ugyanis majd’ egy hete tudta meg, hogy felvették a New York-i Berklee zenei egyetemre, ahol hamarosan ösztöndíjasként tanulhat.

Újabb levél várta

A vietnámi származású magyar énekesnő korábban a Nők Lapja Cafénak mesélt izgatottan élete új időszakáról. “Egyrészt félek, másrészt viszonyt nagyon izgatott vagyok, mert gyermekkorom óta álmodoztam a zeneegyetemről – na, azt persze nem gondoltam, hogy a világ legjobb zenei képzést nyújtó egyetemén, de a sors megadta az álmaimat” – nyilatkozta korábban a Nagy Duettben vastapsot kapó Hien, aki szinte még fel sem fogta, mi történt vele, máris újabb jó hírt kapott. “ÁÁÁÁ! Felvettek a Los Angeles-i Musicians Institute-ra is! Fel sem fogtam még a Berkleet,de már megkaptam az újabb örömhírt!” – tudatta rajongóival közösségi oldalán Cooky duettpartnere, akivel kedvese, Karmatronic is kiköltözik Amerikába.

Hien és Cooky A Nagy Duettben előadott megható produkcióját most itt visszanézheted!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top