Sztárok

Megnősül Ambrus Attila?

Kedvesét egy vásáron ismerte meg a 2012-ben kiszabadult férfi.

A “viszkis rabló” néven hírhedtté vált egykori jégkorongozó hamarosan egy bajai lánynak köti be a fejét – írja a Vasárnapi Blikk. A Dunaharasztiban élő szerelmesek titokban akarták tartani a kapcsolatukat és az eljegyzési buli időpontját, ám a bulvárlap szerint utóbbira már április elején sor kerül.

A 46 éves Ambrus Attila egy vásáron ismerkedett össze a lánnyal, ahol a fiatal hölgy a saját készítésű szövettáskáit, Attila pedig a kerámiáit árulta. A bulvárlap úgy tudja, hogy a 12 év után 2012 januárjában szabadlábra került férfi egy romantikus olaszországi utazás során kérte meg a hölgy kezét: a római Colosseumban húzta fel ujjára az eljegyzési gyűrűt.

A Vasárnapi Blikk megkereste Ambrus Attilát, aki elhárította az érdeklődést, mondván nem aktuális téma számára a nősülés, a bajai hölgy azonban nem tagadta, hogy együtt vannak, de ennél több részletet nem árult el.

Megnősül Ambrus Attila?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top