Sztárok

Kitört a tavaszláz a celebek körében

Tulipánok, aranyesők, jácintok lepték el hírességeink közösségi oldalát.

A virágzó fák, a rügyező bokrok, a földből előbújó virágszépségek látványa egyből arra ösztönözte a magyar sztárokat, hogy rajongóikkal is megosszák azt. Ki a Facebookon, ki az Instagramján posztolt ki tavaszias hangulatú fotókat.

“Ma reggel meglepett minket a természet. Felébredt a mi kertünk is” – írja Facebook-oldalán Tatár Csilla, aki a napokban védelmébe vette Ördög Nórát.

Forrás: Tatár Csilla hivatalos Facebook oldala
Forrás: Tatár Csilla hivatalos Facebook-oldala

 

Az új vállalkozást indító Schobert Norbit is annyira megbabonázta a virágba borult természet, hogy egyből megosztotta rajongóival szentendrei kertje látványát. “Virágban a kert!!!!! Úgy vártam már!!!!!! Te is boldog vagy? N” – posztolta ki a Facebookon a fitneszguru, aki neje formás hátsójával buzdított mindenkit bringázni.

Forrás: Norbi Update / Facebook
Forrás: Norbi Update / Facebook

 

A teljesen átalakult Vajna Tímea azonban nem a kertbe ment ki fotózni. Ő a lakás tavaszi dekorációról posztolt egy fotót az Instagramján Home decor címmel.

Forrás: //instagram.com/timeapalacsik
Forrás: instagram.com/timeapalacsik

 

Debreczeni Zita – akinek születésnapján valóra vált az álma – ugyancsak tulipánokkal csempészett tavaszi hangulatot a lakásába:

Forrás: Debreczeni Zita Fan Club / Facebook
Forrás: Debreczeni Zita Fan Club / Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top