Sztárok

Baleset érte Bódi Sylvit – fotó

Bódi Sylvi szörfözés közben szenvedett balesetet, amikor egy hullámot meglovagolva a zátonynak csapódott.
Az egykori playmate hosszú ideje az extrém vízisportok szerelmese, a két legnagyobb szenvedélye a szörfözés és a wakeboardozás. A gyönyörű modellt a sportbalesetek sem kerülik el, ahogy arról korábban beszámoltunk, a Maldív-szigeteken egyszer kis híján maguk alá
Fotó: Bódi Sylvi Facebook-oldala
Fotó: Bódi Sylvi Facebook-oldala

temették a hullámok. Sylvit nemrégiben ismét szörfbaleset érte. “Na, hát ez lett volna a »waxolok, szörfözöm« kezdetű sorozat záró akkordja. Szimplán »csak« szabadesésben rázuhantam egy nagy hullám tetejéről a szinte száraz korall zátonyra… Jól van, na, van az úgy, hogy nem jön össze” – írta a közösségi oldalán Sylvi, aki azt is elárulta, mi okozta a balesetet. “Túl nagy és meredek volt a hullám, a deszkám túl kicsi, nem tudtam elég gyorsan evezni, így nem sikerült a dropp. Pontosabban sikerült, csak nem oda ahova akartam volna. Térdem, combom, lábfejem több ponton lezúztam, a deszkámból kitört a szkeg és maga a deszka is megsérült. Viszont jelentem: a zátonynak nem lett baja!” – tette hozzá viccelődve Sylvi, aki ezzel a horrorfilmbe illő fotóval is illusztrálta sérülését.

 
 Bódi Sylvi megszállottságát az is példázza, hogy egy évekkel ezelőtti születésnapi partiját wakeboard-bemutatóval indította:
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top