Sztárok

Újabb hagyománnyal szakít Katalin hercegné

Szinte már megszokott dolognak számít, hogy Katalin hercegné maga intézi a bevásárlást, vagy épp az, hogy betér egy gyorsétterembe. Legújabb tervei szerint pedig az otthonuk berendezéséhez sem kéri ki tanácsadók segítségét.

Újabb hagyománnyal szakít Katalin hercegnéJövő hónapban már hármasban indul férjével, Vilmos herceggel, és hét hónapos kisfiukkal a kötelező királyi világ körüli látogatásokra Katalin hercegné. Az ausztrál–új-zélandi körútra készülő hercegi feleség az indulásig sem unatkozik, hisz György herceg csomagjának összeállítása mellett új otthonuk berendezési feladatait is magára vállalta. Katalin már többször bizonyította, hogy a királyi hagyományokkal ellentétben ő szereti maga intézni a dolgokat, így fia születése előtt nemegyszer kapták le a fotósok, amint édesanyjával vásárolgat, de az is jellemző rá, hogy egy adott ruhát akár többször is visel egy-egy hivatalos eseményen.

Nem szeret másokra támaszkodni

Ezért döntött úgy, hogy nem kéri a királyi lakberendezők segítségét Anmer Hall-i vidéki házuk kialakításához, hanem egyedül szerzi be a bútorokat. “Minél otthonosabbá szeretné tenni, ezért döntött úgy, hogy saját kezűleg szerez be mindent” – kezdte Simon Knight, a Knights Keleti Szőnyegek Üzletének tulajdonosa a People magazinnak. “A hercegné határozott elképzelésekkel érkezett hozzánk, már előre utánanézett a weboldalunkon a termékeinknek. A hálószobába keresett kiegészítőket. Katalin hercegné két lábbal áll a földön, és egyáltalán nem akart felesleges pénzköltésbe bocsátkozni” – tette hozzá Knight.

Fotó: Anmer Hall/Profimedia
Fotó: Anmer Hall / Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top