Sztárok

Mila Kunis és Ashton Kutcher: első gyermeküket várják!

Újabb gólyahír a sztárvilágban: Ashton Kutcher menyasszonya, Mila Kunis hivatalosan is gyermeket vár.

Ahhoz már eddig sem fért semmi kétség, hogy 2014 a bébibum éve lesz a sztárvilágban, azt azonban nem gondoltuk, hogy (kis túlzással) szinte minden napra jut majd egy sztárpár, akikről kiderül, hogy hamarosan szülői örömök elé néznek.

Az esküvő még várat magára

Mila Kunis és Ashton Kutcher első gyermeküket várják!A minap Ashton Kutcher és Mila Kunis voltak a “sorosak” – adta hírül a People. A lap értesülései szerint a színésznő még idén anyai örömök elé néz, nem ikreket vár, s rendkívül örül neki, hogy szinte azonnal sikerült teherbe esnie élete szerelmétől.

A páros egyébként magát buktatta le a minap Los Angelesben: a Két pasi meg egy kicsi sztárja és Mila egy bababoltban járt, hosszú perceken keresztül válogattak a szebbnél szebb gyermekruhák és kiegészítők között. A kérdés csupán, hogy vajon lesz-e frigy a kisbaba érkezéséig vagy sem? A jól értesült bennfentesek ezt is tudni vélik: Az esküvő nem napirendi téma kettejük között, most a babavárással vannak elfoglalva, nem pedig azzal, hogy mikor-hol mondják ki a boldogító igent” – nyilatkozta a pár egyik közeli barátja a lapnak.

Mila Kunis és Ashton Kutcher 1998-ban ismerkedtek meg, azonban jó ideig csupán szoros barátságot ápoltak. A színész és kedvese 2012-ben kezdett el randizni, nem sokkal az után, hogy Ashton és egykori felesége, Demi Moore beadta a válópert.

Galériánkban megnézheted, melyik sztárpárnál hogyan telt a szülést megelőző, valamint az azt követő időszak:

Megnézem
Összes kép (1)

Itt pedig egy minap készült videó, amelyen a sztárpár a “kiss cam” kereszttüzébe kerül:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top