Sztárok

Meglepő vállalkozásba kezdett Növényi Norbert

Az olimpiai bajnok birkózó küzdelmet folytat a bankkal szemben, mindeközben pedig önéletrajzi és verseskötetén dolgozik.

Növényi Norbertet az utóbbi időben nemigen láthattuk kereskedelmi csatornán, ma este azonban újra visszatér a képernyőre. Az olimpiai bajnok birkózó az RTL Klub hatalmas népszerűségnek örvendő 4N4LN című műsorában méretteti meg magát – na, persze nem egyedül, hanem a családjával együtt.

Norbert többek között arról is mesélt a Nők Lapja Cafénak, hogy ki hordja náluk azt a bizonyos nadrágot. “Férfi vagyok, nem szoktam szoknyát viselni, de olykor előfordul, hogy a feleségem is nadrágot ölt magára szoknya helyett. Komolyra fordítva a szót: nálunk demokrácia van, arra törekszünk, hogy megtaláljuk a kompromisszumot, s ha ez esetleg nem sikerül, akkor észérvekkel próbáljuk meggyőzni a másikat a magunk igazáról” – mondta az olimpikon.

Azóta, hogy kiszállt a konkurencia napi sorozatából, kissé eltűnt a nyilvánosság elől, ám mint mondja: ez idő alatt sem otthon ücsörgött. A róla elnevezett sportakadémián folyamatosan különböző küzdősportedzéseket tart, emellett pedig a Dél-Békés mentőcsoport szóvivőjeként tevékenykedik. “A célunk az, hogy a területen minél több önkéntest verbuváljunk össze, akik például egy baleset esetén – míg kiérkeznek a profik – a bajbajutottak segítségére tudjanak sietni, s az elméleti-gyakorlati ismereteik birtokában el tudják látni a sérülteket” – magyarázta. A korábban Bruce Wilisszel is együtt dolgozó Norbertnek temérdek elfoglaltsága van, éppen ezért kevés ideje jut a kikapcsolódásra, ám a szabadidejében sem lazsál.

Verseskötetet és önéletrajzi könyvet ír

“Egy verseskötetet szeretnék kiadni, azon dolgozom éppen. Az ötlet onnan jött, hogy egyszer írtam egy verset, amit aztán megosztottam a közösségi oldalamon, és olyan nagy sikert aratott az ismerőseim körében, hogy a folytatás mellett döntöttem. Jelenleg körülbelül háromszáz kész versem van, ezeket szeretnék egy kötetbe összegyűjteni” – mondta a színész, aki – sok hírességhez hasonlóan – hamarosan egy önéletrajzi könyvet is a piacra dob majd. “Manapság mindenki könyvet ír, gondoltam, én is haladok a korral. A könyv a születésemnél kezdődik majd, és – évekre lebontva – az eddigi életem összes fontosabb történése benne lesz. Minden egyes karaktert én ütök le, jelenleg a felénél tartok” – mesélte. A könyvben többek között az egyik bankkal folytatott, évek óta tartó küzdelme is helyet kap majd. “Egyes helyeken az jelent meg, hogy árverezik a házamat, ami nem igaz, mert valójában arról van szó, hogy szerződést bontott velem a bank. Az ügy jelenleg is folyamatban van, küzdök a bankkal, harcolok az igazamért. Az egész ott kezdődött, hogy – mint kiderült – át lettem verve hárommillió forinttal” – avatott be minket a részletekbe Norbert.

Íme három, már megjelent Növényi vers:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top