Sztárok

Olimpiai bajnokunk is Bruce Willisszel forgat

A hollywoodi sztárral dolgozik együtt Növényi Norbert. Az egykori olimpiai bajnok birkózó egy maffiózót alakít a Budapesten forgatott Die Hard 5. részében – írja a Blikk.

Olimpia bajnokunk is Bruce Willisszel forgatNövényi Norbert a főszereplő, Bruce Willis mellett szerepel majd a filmvásznon. Az olimpiai bajnok idejét mostanság a gyerekek küzdősportra való oktatása és a ketrecharc tanítása teszi ki, ezért is örült annyira a lehetőségnek, amikor kiderült, hogy a castingon, ahova behívták, megfelel az orosz maffiózó szerepére. „Voltam ruhapróbán, katonai szerelést és öltönyt is kaptam. (…) Még nem tudom pontosan, hogy milyen jeleneteim lesznek” – mondta a 3 gyermekes olimpiai bajnok. Az 55 éves sportoló nem csak a pluszgázsinak örül, abban is bízik, hogy a szereplése a színészi karrierjén is lendíthet. Növényi ugyanis nem először forgat világsztárral: 1988-ban Arnold Schwarzeneggerrel szerepelt együtt a Vörös zsaruban. A birkózó mellett Oszter Sándor, Árpa Attila és Ganxsta Zolee is szerepet kapott Willis legújabb filmjében.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top