Sztárok

Amerikában építi tovább karrierjét Tolvai Reni – galéria

Tolvai Renire felfigyelt egy világhírű amerikai producer tengerentúli koncertsorozatán.

Elhagyja az országot Tolvai Reni - galéria

Valóra vált Tolvai Renáta gyermekkori álma! Az énekesnő nemrég az Egyesült Államokba kapott meghívást, ahol – négy különböző helyszínen – a kint élő magyaroknak adott promóciós koncertet. “Világéletemben arra vágytam, hogy egyszer eljussak Miamiba és New Yorkba – hálás vagyok a sorsnak, hogy mindez most megadatott nekem. Két hetet töltöttem kint, ez idő alatt pedig négy klubban léptem fel: Pompano Beachen, Sarasotában, Brooklynban és Garfieldban” – nyilatkozta a Nők Lapja Cafénak Reni, akit már a megérkezése első pillanatában elvarázsolt a napfényes Florida.

Az énekesnő természetesen a tengerpartot is meglátogatta, s napozás közben pihente ki a repülőút fáradalmait. Mint mondja: ez volt az eddigi élete leggyönyörűbb utazása – s nem csak a hely szépsége miatt. “Miközben kint voltam, adódott egy olyan lehetőség, hogy találkozhattam Steve Cuiffo amerikai producerrel, aki többek között Madonnával és Snoop Doggal is dolgozott már. Meginvitált a stúdiójába, ahol először tartott egy kis idegenvezetést, majd megkért, hogy mutassam meg neki az eddigi dalaimat, videoklipjeimet. Borzasztóan izgultam, de bíztam benne, hogy tetszik majd neki az, amit hall és lát” – mesélte.

Mint azt megtudtuk, a találkozó olyannyira jól sikerült, hogy hamarosan folytatása is lesz a dolognak: májusban visszatér Amerikába. A folyamatosan megújuló énekesnő már jó párszor eljátszott a külföldi karrier gondolatával, így érthető módon rendkívül örül a lehetőségnek. “Ha esetleg úgy alakulnak a dolgok, akkor azt is el tudom képzelni, hogy kiköltözöm az Egyesült Államokba. Hol ott lennék, hol pedig Magyarországon, számomra egyáltalán nem jelentene problémát az ingázás, ugyanis imádok utazni” – tette hozzá a Megasztárban befutott énekesnő.

Galériánkban rengeteg képet találsz az énekesnő tengerentúli kiruccanásáról:

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top